Gibanica je vrsta srpske slojevite pite, obično nadevene belim kravljim sirom sa uljem i jajima. Od pita se razlikuju po nešto debljim korama. Slojevi kora i nadeva se mogu ređati ravno, ili češće kao zgužvane kore natopljene nadevom sa ravnom korom na dnu i vrhu (ova varijanta se zove gužvara). Slični specijaliteti se prave širom Balkana, u Makedoniji (pod istim imenom), u Bugarskoj, gde je poznata pod imenom (bug. banica), i u zemljama bivše Jugoslavije. Naša ponuda: gibanica sa sirom, zeljanica, pita sa mesom i pita sa krompirom i prazilukom.
Koktel pecivo sadrži kroasan sa sirom, kroasan sa šunkom, šampinjonima i kečapom, pogačice i perece sa sirom, i hrskave štapiće sa vinom. Po želji pravimo i posnu varijantu: prazni kroasani, kroasan sa šampinjonima i kečapom.
Mini sendviči su: garnirani sendviči sa stišnjenom šunkom, suvim vratom, kobasicom, majonezom, jajima i sirom.U kilogramu bude oko 45 komada. Po želji pravimo i posnu varjantu sa tunjevinom, posnim sirom, sojinom paštetom i semenkama.
Kanapei su mali zalogaji sa pavlakom, stišnjenom šunkom, šargarepom, kiselim krastavcima, sa sirom i spanaćem u malim minjon posudicama. Pravimo i princes krofne punjene sa ruskom salatom i projice sa sirom.
30 godina
poslovanja
Adresa: Žarka Zrenjanina 4
Kontakt telefon: 021/522-679
Radno Vreme
Radnim danom: 06-17 časova
Subotom: 07-14 časova
Nedeljom ne radimo
Adresa: Partizanska 21
Proizvodnja telefon: 021/6215-803
Radno Vreme
Radnim danom: 06-17 časova
Subotom: 07-14 časova
Nedeljom ne radimo