Radionica torti, kolača i peciva

Gibanice

Koktel pecivo

Mini sendviči

Kenapei

Radionica Mrvica peciva Radionica Mrvica peciva Radionica Mrvica peciva Radionica Mrvica peciva

Gibanica je vrsta srpske slojevite pite, obično nadevene belim kravljim sirom sa uljem i jajima. Od pita se razlikuju po nešto debljim korama. Slojevi kora i nadeva se mogu ređati ravno, ili češće kao zgužvane kore natopljene nadevom sa ravnom korom na dnu i vrhu (ova varijanta se zove gužvara). Slični specijaliteti se prave širom Balkana, u Makedoniji (pod istim imenom), u Bugarskoj, gde je poznata pod imenom (bug. banica), i u zemljama bivše Jugoslavije. Naša ponuda: gibanica sa sirom, zeljanica, pita sa mesom i pita sa krompirom i prazilukom.

Koktel pecivo sadrži kroasan sa sirom, kroasan sa šunkom, šampinjonima i kečapom, pogačice i perece sa sirom, i hrskave štapiće sa vinom. Po želji pravimo i posnu varijantu: prazni kroasani, kroasan sa šampinjonima i kečapom.

Mini sendviči su: garnirani sendviči sa stišnjenom šunkom, suvim vratom, kobasicom, majonezom, jajima i sirom.U kilogramu bude oko 45 komada. Po želji pravimo i posnu varjantu sa tunjevinom, posnim sirom, sojinom paštetom i semenkama.

Kanapei su mali zalogaji sa pavlakom, stišnjenom šunkom, šargarepom, kiselim krastavcima, sa sirom i spanaćem u malim minjon posudicama. Pravimo i princes krofne punjene sa ruskom salatom i projice sa sirom.

Ostatak našeg asortimana možete pogledati u galeriji.

Ovde možete pogledati naš cenovnik.

30 godina

poslovanja

Radionica Mrvica

Radionica Mrvica Novi Sad

Adresa: Žarka Zrenjanina 4
Kontakt telefon: 021/522-679
Radno Vreme
Radnim danom: 06-17 časova
Subotom: 07-14 časova
Nedeljom ne radimo

Radionica Mrvica Rumenka

Adresa: Partizanska 21
Proizvodnja telefon: 021/6215-803
Radno Vreme
Radnim danom: 06-17 časova
Subotom: 07-14 časova
Nedeljom ne radimo