Radionica torti, kolača i peciva

Radionica Mrvica torte

Doboš torta

Reform torta

Čokoladna torta

Voćne torte

Japanski vetar

Kapri torta

Zaher torta

Radionica Mrvica torte Radionica Mrvica torte Radionica Mrvica torte Radionica Mrvica torte Radionica Mrvica torte Radionica Mrvica torte Radionica Mrvica torte

Doboš torta pripada vrhunskoj klasi poslastičarskih majstorija. Za njenu izradu potrebno je veliko strpljenje i pažljiv rad. "Doboš torta" je najpoznatija mađarska torta, izvorno sastavljena od šest slojeva biskvita i krema, sa tvrdom karamel-glazurom odozgo. Ime je dobila po svom tvorcu, slavnom mađarskom poslastičaru, József C. Dobos-u, koji ju je osmislio za izvesno takmičenje kao takvu, kako bi što duže opstala u ondašnjim uslovima bez rashladnih uređaja.

Reform torta koju pravimo sa orasima ili lešnikom je verovatno najpoznatija torta na ovim prostorima, a i dugo je bila najomiljenija. Sada su tu razne Kinder torte, duvaju japanski i španski vetrovi, sir je otišao iz gibanice u torte pa jedemo cheese cake. Nekada se znalo – bez reforme se ne seda za prazničnu trpezu a i reforma je uvek najpogodnija za dočekivanje neizvesnosti, koju donosi Nova godina.

Čokoladna torta je ono nešto što mami osmeh na svačije lice. Recepata ima mnogo, od onih staromodnih prenesenih iz jednog naraštaja u drugi, pa sve do novijih, eksperimentalnih, u kojima vaša čokoladna torta može poprimiti jedan sasvim novi oblik.

Voće je namirnica koju organizam potražuje, pre svega, u izvornom obliku ali i savršen materijal za pravljanje neosporno najukusnijih i najsočnijih torti i kolača.

Vrhunska kombinacija kora od belanaca i ukusnog fila od žumanaca i lešnika ili malina čini tortu japanski vetar jednom od omiljenih torti.

Predobra i preukusna kombinacija oraha, vanile, komadića čokolade i šumskog voća kao kiselkastog kontrasta celoj ovoj slatkoj priči. Divna i ukusna.

Torta bez brašna, sočna mekana i ukusna. Sastav torte su jaja, šecer, puter, čokolada, orasi i domaći džem od kajsija.

Pravimo torte svih vrsta i oblika po želji kupaca. U našem asortimanu možete naći neke od sledećih torti: Čokoladna torta sa orasima, Čokoladna torta sa lešnikom, Kornet torta, Doboš torta, Reform torta sa lešnikom, Reform torta sa orasima, Švarcvald torta, Zaher torta, Moskva torta, Japanski vetar s lešnikom, Japanski vetar sa malinama, Kapri torta, Voćna torta sa malinama, Voćna torta (kivi, banana, ananas), Katarina torta, Teodora torta, Sladoled torta. Ostatak našeg asortimana možete pogledati u galeriji.

Ovde možete pogledati naš cenovnik.

30 godina

poslovanja

Radionica Mrvica

Radionica Mrvica Novi Sad

Adresa: Žarka Zrenjanina 4
Kontakt telefon: 021/522-679
Radno Vreme
Radnim danom: 06-17 časova
Subotom: 07-14 časova
Nedeljom ne radimo

Radionica Mrvica Rumenka

Adresa: Partizanska 21
Proizvodnja telefon: 021/6215-803
Radno Vreme
Radnim danom: 06-17 časova
Subotom: 07-14 časova
Nedeljom ne radimo